teisipäev, 19. märts 2013

Hea toit

Täna siis väike lõunane update.

Käisin hommikul oma kiisukesega arsti juures, tal palavik ja silm haige. Aga nüüd sai rohtu ja loodame, et varsti saab kõik korda.

Hommikul 9.00 käisin AquaBoxis.. Väga vahva oli, treener oli ka supertore! Audentes Fitness on ikka nii tore koht!:)

Täna tahtsin hirmsasti pasta bologneset. Aga pasta ja siis veel hakkliha, veidikene liiga rammus toit mu jaoks hetkel. Seega leiutasin tervislikuma variandi.

Näeb päris nämma välja, mis?


Igatahes retsept siis selline:

Täisterapasta (öko oma kasutan mina)
Oliiviõli
0,5 porgandit
0,5 sibulat
Pehme tofu (pilt siin kõrval ja täitsa oma Eesti Bon Soya toode)
sool
pipar
hakklihamaitseaine
kapparid kaunistuseks
Panzani tomatipasta  (sellist tomatipastat on hea kasutada, ei lähe kergesti halvaks ja see on ainuke nendest tuubi omadest, mis tõesti hea)

Kuidas teha?
Pane pasta keema
Prae väheses oliiviõlis sibul ja tofu, lisa riivitud porgand. Lisa vett ja hauta umbes 5-7 minutit. Lisa soola, pipart ja hakklihamaitseianet. Lisa Panzani tomatipasta, vajadusel väheke vett. Sega keedetud pasta sisse ja VOILA! Kaunista kapparitega! Head isu:)

Vahepalaks tööle kaasa tegin endale ühe smuuti!

1 banaan
peotäis külmutatud marju (maasika-vaarika segu)
250ml piima
Segasin saumiksriga vedelaks ja lisasin kaneeli ja paar tilka vanilliekstrakti. Kuna tavaliselt on see üsna magus, aga täna tahtsin veelgi magusamat, lisasin 1tl steviat (looduslik suhkruasendaja).

Näe, isegi Noier tahtis smuutit proovida:)

1 kommentaar:

  1. Praegu tuli mul selline kapparite isu, et hoia ja keela! Aga pasta näeb tõesti väga maitsev välja. :)

    VastaKustuta